Dak en Gevelgroen

Duurzame daktuinen

Bent u klaar met grijze, saaie daken en gevels? Een groen dak is niet alleen mooi, maar heeft ook vele milieuvoordelen; het afvangen van fijnstof, afbraak van CO2 en waterretentie zijn drie van de grote voordelen voor het milieu. SG Groen Groep staat u graag bij in het subsidietraject.

SG Groen Groep gebruikt verschillende systemen voor innovatieve en duurzame dak- en gevelbegroening. Voor iedere vorm van groen op het dak of op uw gevel is een specifiek systeem ontwikkeld.

Luxery Greenwall

Luxery Greenwall  is een exclusief cradle tot cradle systeem voor de verticale begroeiing van binnenwanden, buitenmuren en gevels. Met deze innoverende techniek creëert u een verticale tuin en worden zowel binnenwanden als buitengevels voorzien van een bijzonder groen en duurzaam karakter.

Intensief of extensief, wij bieden kwaliteit!

Kiest u voor gebruiksgemak, dan is een extensieve daktuin met vegetatiedak misschien geschikt voor u. Wilt u een echte tuin op uw dak met alles erop en eraan, dan ligt een intensieve daktuin u meer.

Allround hoveniers- en groenbedrijf

Wij kunnen het gehele project uitvoeren, van ontwerp  tot groenvoorziening en het onderhoud van het geheel. Samen met u stellen we een gedegen plan van aanpak op, dat precies bij uw wensen past. Vraag naar de mogelijkheden.