Vacature: hovenier onderhoud

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe weet je nou bij welk bedrijf je zou willen werken? Geen zorgen, bij ons zit je goed.

Wij zoeken namelijk een fulltime hovenier onderhoud. Van particuliere- en bedrijfstuinen tot parken en overige groenvoorzieningen: jij hebt zin om ze vol enthousiasme te onderhouden. Je bent dan ook geen groentje op het gebied van onderhoud; zowel van groenprojecten als kleinschalige tuinmachines. En een team van twee tot vier personen? Daar geef jij zonder moeite leiding aan. Je hebt een VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen) en een BE-rijbewijs. Kijk jij daarnaast niet gauw de kat uit de boom, is flexibel jouw tweede naam en ben je klantgericht? Dan zijn we een match.

Wij zijn hoveniersbedrijf SG Groen Groep en zijn gevestigd in Dokkum. Het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groot groenprojecten zijn onze specialiteiten. We hechten veel waarde aan kwaliteit, kiezen graag voor duurzame oplossingen en hebben een uitgebreid scala aan moderne machines en gereedschappen. We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentes en diverse instellingen.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat er dus vooral geen gras over groeien en solliciteer!

Je kunt je sollicitatie sturen naar wichard@sg-groengroep.nl.