Vacature: projectleider/uitvoerder

Zie jij het zitten om je te buigen over de voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van aanlegprojecten? Ben je een sterke organisator, absoluut geen muurbloempje, werk je resultaatgericht en heb je van de boom der kennis gegeten? Dan zoeken wij jou! 

Als fulltime projectleider/uitvoerder heb je aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en vaktechnisch inzicht. Met deze verantwoordelijke en afwisselende baan ben je bezig met het uitvoeren van functioneringsgesprekken, bewaak je de kwaliteit van de uitvoering door controles in het veld, houd je de projectadministratie bij én onderhoud je het contact met zowel de klant, onderaannemers en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de naleving van de veiligheids-, arbo- en milieu-eisen door je medewerkers. Je hebt enige ervaring met MS Office en bent in het bezit van een BE-rijbewijs. Staan bij jou alle lichten op groen na het lezen van deze vacature? Mooi, dan zijn we een match!

Wij zijn hoveniersbedrijf SG Groen Groep en zijn gevestigd in Dokkum. Het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groot groenprojecten zijn onze specialiteiten. We hechten veel waarde aan kwaliteit, kiezen graag voor duurzame oplossingen en hebben een uitgebreid scala aan moderne machines en gereedschappen. We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentes en diverse instellingen.

Denk jij dat je bij ons in je knollentuin bent? Laat er dan geen gras over groeien en solliciteer! Wij zijn erg benieuwd naar jou.

Je kunt je sollicitatie sturen naar wichard@sg-groengroep.nl.