Vacature: hovenier aanleg

Heb jij zin om grootschalige en bouwkundige groenprojecten aan te leggen? Heb je aanleg voor organisatie en een overvloed aan planten- en materiaalkennis? Dan zoeken wij jou.

Als hovenier aanleg ben je geen groentje op het gebied van groenprojecten. Je hebt ervaring met het installeren van bouwkundige constructies en hebt vaker dan eens gewerkt met een kleine grondverzetmachine. Je hebt een mbo hoveniersdiploma niveau 3 ingelijst aan de muur hangen en kunt leiding geven aan een team. Je hebt een VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen) en een BE-rijbewijs. Kijk jij daarnaast niet gauw de kat uit de boom, is flexibel jouw tweede naam en ben je klantgericht? Dan zijn we een match.

Wij zijn hoveniersbedrijf SG Groen Groep en zijn gevestigd in Dokkum. Het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groot groenprojecten zijn onze specialiteiten. We hechten veel waarde aan kwaliteit, kiezen graag voor duurzame oplossingen en hebben een uitgebreid scala aan moderne machines en gereedschappen. We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentes en diverse instellingen.

Klinkt goed, toch? En nee, er schuilt geen addertje onder het gras. Ben je enthousiast over deze vacature en heb jij zin om fulltime als hovenier aanleg aan de slag te gaan? Laat dan gauw van je horen!

Je kunt je sollicitatie sturen naar wichard@sg-groengroep.nl.